Verifica la cobertura per codi postal

Clica aquí

Segueix-nos a les xarxes

Licors i destil·lats
Ratafia de l'Ermità
< Tornar

Productor: Licors Portet

Comarca: Pallars Jussà

ampolla 50 cl.

14,60€

La RATAFIA DE L’ERMITÀ es presenta com la ratafia catalana elaborada amb la recepta més antiga fins ara coneguda, recuperada d’arxius caputxins del segle XVIII.

Elaborada per Licors Portet, una de les fàbriques de licors tradicionals més reconegudes del nostre país, amb més de 125 anys de trajetòria i darrerament guardonada a diferents concursos de vins i licors nacionals i internacionals.

La ratafia és un dels licors més tradicionals de Catalunya, elaborada essencialment a base d’aiguardent, sucre i la maceració de nous verdes i plantes aromàtiques.

La RATAFIA DE L’ERMITÀ ha estat elaborada per la maceració en aiguardent de vi de 17 plantes aromàtiques i fruites. La seva graduació és de 26% volums d’alcohol i el contingut en sucre de 250 grams per litre.
Licor aperitiu i digestiu, la tradició pairal i monàstica de Catalunya aconsella una copeta de ratafia, beguda amb moderació, després dels àpats festius, ja que afavoreix la digestió i activa la circulació de la sang.
És també un excel·lent complement a la cuina en salses o rostits, on aporta tots els sabors i matisos de les plantes amb que s’elabora i també per elaborar postres amb fruita o pastisseria.

26%

Licor aperitiu i digestiu, la tradició pairal i monàstica de Catalunya aconsella una copeta de ratafia, beguda amb moderació, després dels àpats festius, ja que afavoreix la digestió i activa la circulació de la sang.
És també un excel·lent complement a la cuina en salses o rostits, on aporta tots els sabors i matisos de les plantes amb que s’elabora i també per elaborar postres amb fruita o pastisseria.

rebostqgat@rebostqgat.cat

Qui som?      Com funciona?      Condicions generals      Avís Legal