Verifica la cobertura per codi postal

Clica aquí

Segueix-nos a les xarxes

Formatges
Formatge de cabra garrotxa
< Tornar

Productor: Mas El Garet

Comarca: Osona

peça 500gr. aprox.

12,85€

Formatge de llet de cabra del propi ramat de Mas El Garet. Escorça florida natural de tonalitats grises i blavoses, formada per un fong que és present a tota la Catalunya central provinent de roures, pins i pollancres. Textura cremosa i suau, compacte en el tall però menys tancat que el madurat. En boca el gust és equilibrat i natural, lleugerament salat i amb notes de mantega i àcid làctic. Té un post-gust exquisit i pronunciat que fa que agradi a tots els públics, des dels recentment iniciats en el món del formatge fins als més experts.
Es comercialitza amb només cinc setmanes de maduració amb la pell florida natural.

premis : MEDALLA OR WORLD CHEESE AWARDS 2011, MEDALLA PLATA WORLD CHEESE AWARDS 2012, millor formatge de cabra Fira Formatgera Vall de Ribes 2012

llet de cabra pasteuritzada, sal, clorur càlcic, quall i ferments làctics.

6 mesos

entre 4 i 8 graus

El recomanem… sol, amb pa de nous, en taules de formatge o aplicat a qualsevol tipus d’amanida o pasta.

rebostqgat@rebostqgat.cat

Qui som?      Com funciona?      Condicions generals      Avís Legal