Verifica la cobertura per codi postal

Clica aquí

Segueix-nos a les xarxes

Cava
Cava Ecològic Brut Reserva Petit Cupada
< Tornar

Productor: Caves Canals Nadal

Comarca: Alt Penedès

ampolla 75cl.

9,40€

Aquest cava modern i ecològic que pretén acostar al cava a un consumidor sense complexes, a on es cerca frescor i finesa, a on cada glop incita al següent.
Reforçant la fruita i la melositat en boca.

La característica d’aquest cava fa que el maridatge sigui amb productes subtils, des de formatges suaus fins amanides amb fruites i a la vegada serveix per aconduir sabors en plats més greixosos com ara una rissoto o un peix blau.


La comercialització de caves ecològics és una tendència lògica en un producte de nova factura. La novetat d’aquest cava és doble; per primera vegada Canals Nadal utilitza parellada en elevat percentatge en un cupatge, que es situa en 40% parellada, 40% macabeu i un 20% de xarel·lo. La segona vessant és la producció acreditada com a ecològica, que obliga eludir qualsevol fungicida de síntesi química, limitant a productes tradicionals respectuosos amb el medi ambient els tractaments de la vinya i el vi.

Aquest cava pretén acostar al cava a un consumidor sense complexes, gracies a una criança mitjana de dos anys, a on es cerca la frescor i la finesa, a on cada glop incita al següent, envoltat en un conjunt de percepcions afruitades i florals. Per arribar a tot tipus de gust aquest cava es produeix en dos acabats, al igual que passa en els smartphones.

Si la opulència de sensacions ha de dominar, reforçant la fruita i la melositat en boca aquest cupatge es produeix com a Petit Cupada Brut.

Les condicions de consum adequades són temperatures a part baixa de l’aconsellable per caves, en copes amb bon espai en cap, per fruir al màxim de la part aromàtica d’aquest cava.

Criança de 24 mesos. Producció acreditada com ecològica, obligada a eludir qualsevol fungicida de síntesi química.


Varietats: 40% Parellada, 40% Macabeu, 20% Xarel.lo

Collita: 2014.


40% Parellada, 40% Macabeu, 20% Xarel.lo

12 % vol.

Consumir entre 6 - 8 ºC. La característica d’aquest cava fa que el maridatge sigui amb productes subtils, des de formatges suaus fins amanides amb fruites i a la vegada serveix per aconduir sabors en plats més greixosos com ara una rissoto o un peix blau.

rebostqgat@rebostqgat.cat

Qui som?      Com funciona?      Condicions generals      Avís Legal